Steun-Doe mee

Wil jij vrijwilliger worden van Reclaim the Seeds?

Doe mee als vrijwilliger bij Reclaim the Seeds op 15, 16 en 17 maart!

We zijn op zoek naar enthousiaste mensen die ons willen helpen Reclaim the Seeds tot leven te brengen – ben jij dat?!

Op 15 maart helpen vrijwilligers met het opzetten van het festival, zodat alles klaar is voor het hoofdevenement. Dan, op zaterdag 16 maart, hebben we helpende handen nodig op verschillende gebieden, waaronder de keuken, het organiseren van workshops en lezingen, het verwelkomen van gasten bij de kraam en nog veel meer. Maak je geen zorgen; er zal genoeg gelegenheid zijn om van het festival te genieten terwijl je een handje helpt!

Elke ochtend begint met koffie en thee om de dag positief te beginnen. Door je aan te sluiten bij ons vrijwilligersteam speel je een belangrijke rol in het promoten van zaad- en soevereiniteit en een duurzaam voedselsysteem. Bovendien krijg je de kans om in contact te komen met gelijkgestemden en deel uit te maken van een bruisend evenement dat door de gemeenschap wordt gedreven.

Of je nu een passie hebt voor voedselsoevereiniteit, milieurechtvaardigheid of gewoon graag betrokken raakt bij spannende initiatieven, we verwelkomen vrijwilligers van alle achtergronden en vaardigheidsniveaus.

Als je geïnteresseerd bent in vrijwilligerswerk, kun je hier ons Vrijwilligersformulier invullen via ons een bericht sturen (info@reclaimtheseeds-amsterdam.nl). Laten we samenwerken om Reclaim the Seeds 2024 tot een groot succes te maken!

Tot ziens!

Hartelijke groeten,
Reclaim the Seeds Team x

Financiële ondersteuning-Donatie
Reclaim the Seeds Amsterdam kan geen doorgang vinden zonder de steun van bezoekers en donaties van andere organisaties. We proberen alles zo goedkoop mogelijk te organiseren en we doen alles vrijwillig. Omdat we het evenement zo laagdrempelig mogelijk willen houden vragen we geen verplichte entree. Maar uiteraard maken we wat kosten, zonder financiële ondersteuning is het niet mogelijk zo’n evenement te organiseren. een donatie is altijd welkom! Draag jij dit zadenfestival een warm hart toe, en wil jij bijdragen aan het volgende festival dat kan! Klik rechts bij project en selecteer Reclaim the Seeds en dan komt dat goed terecht!