Over ons

Myrthe Warnaar-Coppes
Markt Reclaim the Seeds

Myrthe werkte de afgelopen jaren bij de Fruittuin van West. Daar is haar affiniteit met groente, kruiden en bloemen aangewakkerd. Ze is gek op zaden, kruiden (vooral die met een medicinale werking) en bloemen! Ze is autodidact en houdt ervan om zichzelf daar in uit te dagen.  Inmiddels heeft ze een CSA zelf pluk bloementuin opgezet in Haarlem de bloemen Plukweide.
www.plukweide.nl

Ann Doherty
Programma Reclaim the Seeds

Ann heeft een lange geschiedenis achter de rug van voedsel telen in de stad. Ze is vooral gek op zaden, kruiden, bijen en wormen. Ze studeerde aan Warmonderhof en deed een Permacultuur Design Cursus bij Linder van den Heerik. Ze is verantwoordelijk voor de coordinatie van de Amsterdam-tak van Cityplot. Dit standslandbouw collectief moedigd mensen aan om hun eigen voedsel te telen op balkons, daken en vensterbanken, op scholen, restaurants en gemeenschapstuinen. Ze is ook boerin bij de Pluk tuinderij bij de Fruittuin van West.
www.cityplot.org, www.plukcsa.nl

Nakyta Grimm
Vrijwilligers coordinator Reclaim the Seeds

Nakyta heeft de afgelopen jaren aan meerdere projecten gewerkt met het thema bodem & landbouw. Haar passie kwam tot leven toen ze vanuit haar studie JIP ( youth initiative program) een studiereis deed naar India, daar bracht ze een maand door in Navdanya en liep mee op de educatie campus opgezet door Vandana Shiva. Sinds dat moment groeide haar passie voor zaadvaste zaden en het behoud van de diversiteit van ons voedselsysteem.  Op dit moment vind je haar op de Fruittuin van West in het Cafe of in haar tiny house werkend aan haar nieuwe project Common Soil. Deze expositie zal deze zomer 2019 plaatsvinden op de Fruittuin van West met als thema de bodem & landbouw.
www.commonsoil.org

Wil Sturkenboom
Fruittuin van West